"Sunt foarte incantat de serviciile oferite de Fiber Space, nu credeam ca exista o firma asa serioasa si rapida, recomand tuturor!"

Mihai, client


"Am net de la fiberspace de 2 ani. Imediat cu am luat legatura cu reprezentantii lor a venit cineva si mi-a facut instalarea. Pot sa spun ca mere foarte bine si nu am avut niciodata probleme."

Andrei, client


"Folosesc internetul de la fiberspace pentru a realiza operatiunile de zi cu zi ale firmei. Nu mi-a picat niciodata si am incredere ca va merge la fel de bine si pe viitor."

Patron, firma


"In lumea jocurilor online pentu a fi cel mai bun trebuie sa ai un lag cat mai mic. De cand am internet de la fiberspace am cel mai mic lag de pe seeverele unde joc counter sau wow."

Mircea, gamer


"Nepotul meu m-a rugat sa ii trag internet pentru ca are nevoie la scoala. Am ales fiberspace dupa ce am gasit un plaint in cutia postala si am vazut preturile lor. Cred ca e cel mai ieftin internet din zona."

Viorica, pensionara


"Dupa ce am incercat mai multe abonamente, am ramas fidela Fiber Space deoarece niciodata nu am avut probleme, iar pretul e mai mult decat acceptabil."

Monica, studenta


Oferte

La numai 29.9 lei/luna!


Viteza Metropolitan 100 Mbps Download/Upload Viteza International 100 Mbps Download/Upload Minim garantat Download 1 Mbps                    Minim garantat Upload 128 kbps

Suport

Personal ultra calificat.


Fiber Space ofera consultanta gratuita pentru alegerea celor mai bune solutii, adaptate nevoilor si dorintelor clientilor, astfel ca dumneavoastra sa faceti alegerea corecta in ceea ce priveste pachetul de internet necesar.

Tehnologie

Instalari antivirusi cu licenta clientului.


Procedurile si serviciile de mentenanta si intretinere oferite de Fiber Space constau in: intretinere sisteme, instalare, backup, service calculatoare, laptopuri, achizitie componente si periferice.