Instalari periferice


Realizam upgrade-uri: de la calculatorul de baza office pana la serverul dedicat, intregul sistem IT este proiectat si definitivat de echipa noastra.


Devirusari sisteme

Instalari antivirus cu licenta clientului.

Intretinere sisteme, instalare, backup, service calculatoare, laptopuri, achizitie componente si periferice.


Beneficiem de o gama variata de programe specializate menite sa elimine virusii dintr-un calculator infectat si sa repare fisierele corupte. De asemenea, beneficiem si de programe antivirus care sa protejeze calculatorul sau intreaga retea impotriva atacurilor virusilor.


Fiber Space ofera consultanta gratuita pentru alegerea celor mai bune solutii, adaptate nevoilor dumneavoastra.


FiberSpace va ofera sisteme de calcul si asistenta la alegerea acestora.


Oferte

La numai 29.9 lei/luna!


Viteza Metropolitan 100 Mbps Download/Upload Viteza International 100 Mbps Download/Upload Minim garantat Download 1 Mbps                    Minim garantat Upload 128 kbps

Suport

Personal ultra calificat.


Fiber Space ofera consultanta gratuita pentru alegerea celor mai bune solutii, adaptate nevoilor si dorintelor clientilor, astfel ca dumneavoastra sa faceti alegerea corecta in ceea ce priveste pachetul de internet necesar.

Tehnologie

Instalari antivirusi cu licenta clientului.


Procedurile si serviciile de mentenanta si intretinere oferite de Fiber Space constau in: intretinere sisteme, instalare, backup, service calculatoare, laptopuri, achizitie componente si periferice.