Servicii de backup


Backup pentru VDS (virtual dedicated server) - 1.95 Backup pentru Server Dedicat - 4.95


Exemple de preturi:


Pentru un server dedicat exista un cost fix de 5 eur/luna. Orice depaseste spatiul Free (50GB) o sa fie taxat u 0.04 eur/luna/GB. Calculatia este:

* - reprezinta pretul serviciului de baza


Discounturi pentru cantitati mari:


Backup-ul a fost și va fi întotdeauna o problemă majoră pentru entitățile care își desfășoară activitatea pe Internet, indiferent că este vorba despre persoane fizice sau juridice. O pierdere de date poate aduce la pierderea de clienți sau chiar a întregii afaceri, iar pe plan individual, poate produce destul de grave pagube, nu neapărat financiare. Din acest motiv, pentru uz casnic au fost lansate nenumărate soluții viabile, printre care cele mai cunoscute numărându-se SkyDrive, SugarSync sau DropBox.


Soluțiile pentru un backup de date cu adevărat de încredere și, de asemenea, permisiv pentru afaceriștii mici și mijlocii însă, nu există multe pe piață. Și aici intervine BackupRun, care pe lângă prețurile foarte mici, oferă soluții integrate de backup construite în jurul software-ului de la R1 Soft, printre cei mai de calitate producători de soluții de acest gen de pe piață. Produsul oferit de compania R1 Soft este unul foarte râvnit de companiile care au ca obiect de activitate afaceri ca, spre exemplu, serviciile de web-hosting. Totuși, marea problemă este complexitatea software-ului, pentru a cărui deployment sunt necesare cunoștințe de specialitate complexe.


Doar pentru instalarea lui este nevoie de un specialist IT, cu mai multă experiență decât are obișnuitul sys-admin de la o companie de web-hosting. Mai departe, pentru întreținerea lui (update, mententață, etc) este nevoie în aceeași măsură de un specialist experimentat. În plus, prețul acestui software este foarte mare, din cauza nefiind multe firme care să și-l permită.


Compania românească a pus accentul, pentru dezvoltarea soluției din oferta sa, pe aceste două aspecte deosebit de atractive pentru domeniu, respectiv simplitatea instalării și a întreținerii software-ului, precum și prețul extrem de mic. În ce privește primul aspect, specialiștii IT ai companiei românești, au realizat o serie de scripturi care asistă procesul de instalare a software-ului de backup pe server, care au fost încapsulate într-o aplicație de deployment și care reușește să facă singură în câteva minute ceea ce în mod normal, chiar și acelui specialist IT experimentat i-ar lua mult mai mult timp.


În plus, un script denumit watchdog, verifică minute modificările de date de pe server, iar dacă descoperă fișiere noi sau modificate dispune realizarea backup-ului acestora. Astfel copiile de siguranță sunt cât se poate de recente, ele fiind permanent actualizate. Echipa departamentului tehnic oferă asistență 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Colectivul de specialiști, oameni dedicați afacerii, clienților și domeniului lor de muncă, este unul pe care orice afacere se poate baza, având în final garanția promptitudinii și satisfacția profesionalismului cu care acesta va trata orice situație care ar putea apărea.


Un backup rămâne însă doar o copie pe un alt server, greu de ridicat pe serverele originale în caz de avarie, dacă nu este administrat profesionist. Prin acest lucru BackupRun cu siguranță se distinge printre ofertanții actuali de pe piață.


Legăturile la Internet în toate cele patru locații sunt de 1 Gigabit, ceea ce asigură, în cazul unui transfer al copiei de siguranță pe serverul avariat, un timp mediu de repunere în funcțiune de 15 minute. Asta înseamnă că, de la începerea transferului copiei de siguranță și până la repunerea efectivă a serverului în producție, va trece în medie un sfert de oră. Evident, nimeni nu-și dorește să aibă o avarie a unui server aflat în producție, dar cu siguranță, acei afaceriști care înțeleg versatilitatea mediului de afaceri pe Internet, riscurile pe care le presupune lucrul cu serverele, precum și exigența clienților, și-ar dori, în caz de avarie, să poată repune în funcțiune serverul în doar 15 minute. Din acest motiv, în principal, dar evident și datorită prețurilor extrem de mici și a promptitudinii suportului tehnic, BackupRun este pe departe cea mai bună alegere pe care o companie o poate face în domeniului realizării copiilor de siguranță.


Manual BackupRun API

FAQ BackupRun API

BackupRunOferte

La numai 29.9 lei/luna!


Viteza Metropolitan 100 Mbps Download/Upload Viteza International 100 Mbps Download/Upload Minim garantat Download 1 Mbps                    Minim garantat Upload 128 kbps

Suport

Personal ultra calificat.


Fiber Space ofera consultanta gratuita pentru alegerea celor mai bune solutii, adaptate nevoilor si dorintelor clientilor, astfel ca dumneavoastra sa faceti alegerea corecta in ceea ce priveste pachetul de internet necesar.

Tehnologie

Instalari antivirusi cu licenta clientului.


Procedurile si serviciile de mentenanta si intretinere oferite de Fiber Space constau in: intretinere sisteme, instalare, backup, service calculatoare, laptopuri, achizitie componente si periferice.