Fiber Space activeaza pe piata romaneasca din anul 2009 remarcandu-se fata de celelalte firme din acelasi domeniu prin serviciile excelente pe care le ofera. La baza stau martori clienti de renume ce alcatuiesc un portofoliu impresionant, menit sa confirme cele spuse anterior.


Printre cei mai importanti clienti Fiber Space amintim:Momentan, compania Fiber Space ofera servicii doar in zona Cartierul Tei, dar in acelasi timp lucreaza intens la extinderea ariei de lucru.


Compania se remarca prin utilizarea tehnoligiei de ultima generatie, prin calitatea superioara a serviciilor de internet oferite, dar si prin preturile accesibile tuturor.
Oferte

La numai 29.9 lei/luna!


Viteza Metropolitan 100 Mbps Download/Upload Viteza International 100 Mbps Download/Upload Minim garantat Download 1 Mbps                    Minim garantat Upload 128 kbps

Suport

Personal ultra calificat.


Fiber Space ofera consultanta gratuita pentru alegerea celor mai bune solutii, adaptate nevoilor si dorintelor clientilor, astfel ca dumneavoastra sa faceti alegerea corecta in ceea ce priveste pachetul de internet necesar.

Tehnologie

Instalari antivirusi cu licenta clientului.


Procedurile si serviciile de mentenanta si intretinere oferite de Fiber Space constau in: intretinere sisteme, instalare, backup, service calculatoare, laptopuri, achizitie componente si periferice.